Onze dienstverlening

Technisch personeel heeft het voor het uitkiezen

Wij zorgen ervoor dat de beste mensen jou als werkgever willen. Als detacheringsbureau voor technisch personeel weten we precies welke kandidaat het meest geschikt is voor jouw organisatie. We kijken onder andere naar de bedrijfscultuur, ambities en de sfeer op de werkvloer. Op basis van de optelsom van cv, ambities en persoonlijkheid komen onze recruiters en accountmanagers graag met een voorstel voor jouw ideale kandidaat.

Van elektrotechniek tot werktuigbouwkunde

Onze technisch specialisten kunnen langdurig worden ingezet, maar zijn ook beschikbaar voor korte projecten. In een markt waarin er enorm veel vraag is naar goed technisch personeel helpen we je graag met het vinden van die speld in de hooiberg. We zijn gespecialiseerd in het detacheren van technisch personeel in de volgende sectoren:

  • Installatietechniek
  • Elektrotechniek
  • Werktuigbouwkunde
  • Civiele techniek
  • Bouwkunde

We bemiddelen technisch personeel op MBO-, HBO- en WO-niveau.

Voordelen van het detacheren van technisch personeel

Detachering bespaart je een hoop tijd als werkgever: je hoeft geen stapels sollicitatiebrieven meer door te ploegen want je ontvangt van ons een voorselectie van de kandidaten die écht bij je passen. Natuurlijk hebben we ook referenties gecheckt. Uiteraard voer je zelf nog wel een gesprek om een definitieve keuze te maken. Het eerste jaar is je nieuwe werknemer bij ons in dienst. Zo loop je als werkgever geen risico.

Veel vacatures: groter risico op een mismatch

Het tekort aan personeel loopt flink op. Voor jou als opdrachtgever betekent het dat er potentieel veel onvervulde vacatures zijn. En als er een vacature is, heb je misschien het idee dat je een kandidaat een kans moet geven, ook als je eigenlijk twijfels hebt. Anders gaat de potentiële nieuwe werknemer misschien naar de concurrent. Bij PD personeel nemen we die zorg van je over. Omdat we een groot netwerk hebben van beschikbare kandidaten weten we ook goed wie bij jouw bedrijf past. Je hoeft namelijk helemaal geen genoegen te nemen met de eerste de beste kandidaat. Alleen iemand die de bedrijfscultuur snapt en de juiste technische kennis in huis heeft, is goed genoeg.

Voordelen landelijk opererende bedrijven

PD personeel heeft meerdere kantoren. Veel van onze opdrachtgevers hebben dat ook. Het voordeel is dat we kunnen zorgen voor gedetacheerde technici voor alle vestigingen. Zo heb jij als werkgever ook een vaste accountmanager als aanspreekpunt. Op die manier kunnen we nog sneller de juiste mensen op de juiste plek neerzetten.