Online Marketing medewerker

Heb jij als online marketing medewerker al enige ervaring en ben je klaar voor de volgende stap? Bij onze organisatie kun jij je opgedane ervaring toepassen en doorgroeien naar succesvol en zelfstandig Marketeer. Ben jij graag verantwoordelijk voor unieke content en weet jij als geen ander de marketingstrategie in de praktijk te brengen? Laat ons op jouw creatieve manier weten en we nodigen je graag uit voor een kennismaking.

WAAR WERK JE AAN

PD personeel is een landelijke specialist in het bemiddelen van middelbaar en hoger opgeleid technisch personeel. Bij onze kantoorlocaties zijn we actief in de bemiddeling van specialisten in de  diverse technische vakgebieden. Het kantoor in Alkmaar, tevens hoofdkantoor van de organisatie, daar is de afdeling Finance & Support actief, waarbij HR, projectsupport, marketing, facilitaire en financiële zaken een cruciale rol heeft binnen de organisatie ter ondersteuning van de commerciële kantoren. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een online marketeer die zich kenmerkt door een actieve rol te spelen in de groei van de organisatie doormiddel van online campagnes, creëren van leads, het opzetten van effectieve funnels en het uitdragen en ontwikkelen van onze exposure en look & feel van de organisatie.

Wat zijn je taken:

 • Je gaat marketingcampagnes voor ons opzetten, uitwerken en draaien.
 • Je zorgt voor een goede samenwerking met onze marketingpartner waar jij uiteraard het contactpersoon van wordt.
 • Je neemt de organisatie op enthousiaste wijze mee in je visie en aanpak
 • Je gaat onze website beheren en optimaliseren
 • je zorgt voor social media campagnes en advertising op de juiste socials
 • Je wordt nog beter omdat je je blijft ontwikkelen doormiddel van trainingen, cursussen en seminars.

WAAROP KUN JE REKENEN

Uitdaging, ontwikkeling, gezelligheid en werk geluk!

Je kunt rekenen op een zelfstandige functie waarbij we jou expertise waarderen en graag inzetten om onze organisatie nog beter te maken.

 • Een leuke en uitdagende functie binnen een dynamisch en jong team;
 • Als werkgever staat bij ons werkgeluk, lachen en plezier centraal;
 • Gezelligheid naast hard werken. Dit houdt in meerdere malen per jaar bedrijfsuitjes, etentjes en borrels;
 • Uiteraard bieden wij een marktconform salaris, ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden en de mogelijkheid om jezelf te bij te scholen in je vakgebied;
WIL JE MEER WETEN OVER PD PERSONEEL?

HIER WORDEN WE ENTHOUSIAST VAN

 • Je hebt enige ervaring als online marketeer
 • je hebt een relevante HBO opleiding afgerond
 • Je hebt ervaring op het gebied van SEA, SEO, emailmarketing, Google analytics en eventueel Hubspot
 • Je bent flexibel en bereid een grote diversiteit werkzaamheden op te pakken;
 • Je bent zelf startend, evenwichtig, creatief, energiek, welbespraakt en hebt een flinke dosis humor;

HIER BEN JE OP JE BEST

PD personeel is in 2002 gestart in Alkmaar en is doorgegroeid tot inmiddels 5 commerciële kantoren in Nederland. Als organisatie zetten wij werkgeluk centraal. Wij zijn commercieel, kennen een open cultuur, ontwikkelen voortdurend en zorgen voor een gezonde dosis humor op de kantoren!

PD personeel is een landelijke specialist in het bemiddelen van middelbaar en hoger opgeleid technisch personeel. Bij onze kantoorlocaties zijn we actief in diverse technische vakgebieden. Het kantoor in Amersfoort is al jarenlang succesvol in de installatietechniek en werktuigbouwkunde.

HIER KUN JE SOLLICITEREN

Ben je enthousiast en geïnteresseerd in een gesprek? Laat het ons weten! Je kunt voor meer vragen terecht bij Martijn Bouwman of Manon Smal – Rameau via telefoonnummer 072 – 527 90 70 (Hoofdkantoor in Alkmaar) of via de email: Martijn@pdpersoneel.nl of Manon@pdpersoneel.nl