Thomas van Waardenburg
Amersfoort

Aangenaam! Mijn naam is Thomas van Waardenburg en sinds september 2021 ben ik het recruitersteam Installatietechniek van PD personeel komen versterken. Ten tijde van dit schrijven heb ik nog veel over het vak te leren, maar dankzij mijn bekwame collega’s in Amersfoort, Alkmaar, Breda en op Schiphol boek ik dagelijks veel vooruitgang.

Ik ben altijd te porren voor een goed gesprek over muziek en sport. In mijn vrije tijd ben ik op zoek naar aanwinsten voor mijn platencollectie of ben ik te vinden in de sportschool. Sinds maart woon ik samen met mijn vriendin (en de katten!) in Amersfoort en ontdekken we graag alle horecagelegenheden die de stad te bieden heeft. Met hetzelfde plezier sta ik te ploeteren in de keuken om een gerecht te bereiden.

Van oorsprong ben ik een journalist. Als freelancer heb ik mij gespecialiseerd in online marketing en copywriting. Toen ze bij PD de tip kregen om in de journalistieke hoek naar nieuwe recruiters te zoeken, werd ik online voor deze functie benaderd. Niet veel later bespraken we samen de raakvlakken, de verschillen en ook de manieren waarop we elkaar kunnen versterken. Deze open houding beschouw ik als mijn eerste les in het vak. Ik kijk ernaar uit om hetzelfde te doen in de zoektocht naar kandidaten voor de mooie vacatures die wij in de technische sector bieden.

Ben je benieuwd naar jouw kansen in de huidige arbeidsmarkt? Ik kom graag met je in gesprek!

Collega's van Thomas van Waardenburg