Suzanne van Rijn
Amersfoort

Mijn naam is Suzanne van Rijn en samen met mijn gezin woon ik in het gezellige dorp Hoevelaken, maar ik ben opgegroeid in Amersfoort. Na mijn studie Communicatie ben ik aan de slag gegaan binnen de arbeidsbemiddeling, dit bij een landelijk uitzendbureau. Waar ik veelal kandidaten bemiddelden binnen het middenkader en hogere segment. Na een kleine uitstap naar een marketing bureau ben ik in 2016 aan de slag gegaan bij PD personeel. Werkinhoudelijk niet geheel nieuw voor mij, maar wel de techniek. Maar met een gezonde dosis nieuwsgierigheid en interesse kom je een heel eind. Ze ben ik begonnen als Recruiter en doorgegroeid naar de rol van Business Manager. Mijn doelstelling is altijd “doe wat je zegt en zeg wat je doet”.

In mijn huidige functie ben ik altijd nog in gesprek met potentiële kandidaten en klanten. Dit is ook wat mijn baan veelzijdig maakt. Samenwerken vind ik belangrijk en daarom is ons team zo opgebouwd dat we allemaal een bouwsteen in onze handen hebben voor het bouwen van een goed fundament. Doen waar je goed in bent en leuk vindt is belangrijk. Dit is ook wat ik uitdraag naar onze kandidaten. Echt het gesprek aangaan en samen bekijken waar je het beste tot je recht komt. Mijn kracht ligt bij het opbouwen van langdurige relaties. Het meedenken in oplossingen. Dit kan een personeelsvraagstuk zijn, maar ook een persoonlijke ontwikkelingstraject zijn.

PD personeel onderscheid zich door zijn laagdrempeligheid, het meedenken en het samen met jou doen. Door onze kennis in de markt en onze opgebouwde relaties kunnen we je voorzien van een goed en eerlijk advies en je hierdoor echt verder helpen.

Ben je benieuwd wat voor jou kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op.

Collega's van Suzanne van Rijn