Sifra Koek
Sifmacher
Breda

Mijn naam is Sifra Koek en ik ben geboren en getogen in Dongen (een klein dorpje in Noord-Brabant). In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op festivals en ik hou er van om lekker op pad te gaan met vrienden.

Sinds 1 mei 2019 ben ik werkzaam bij PD personeel in Breda als recruiter. Als recruiter ben ik op zoek naar mensen die ambities hebben om verder te groeien in hun carrière of simpelweg op zoek zijn naar een nieuwe stap in de installatietechniek. Mijn doel als recruiter is om het wensenpakket en de ambities van onze kandidaten in kaart te brengen en te achterhalen wat de persoon achter het cv nu écht wil.

Om deze reden zal ik je altijd uitnodigen voor een persoonlijk gesprek, maar ook omdat je dan een goed beeld hebt van wie wij zijn en wat we nu eigenlijk doen. Als duidelijk is wat je nu doet en waar je naar toe wilt gaan we aan de slag om voor jou de perfecte baan te vinden waar je voor een lange periode vooruit kunt. Met ons netwerk kunnen we maatwerk leveren op jouw wensenpakket!

 

Collega's van Sifra Koek