Sifra Koek
Sifmacher
Breda

Mijn naam is Sifra Koek en ik ben geboren en getogen in het gewoonste dorp van Nederland (Dongen). Tegenwoordig woon ik in een klein rustig dorpje onder de schaduw van Breda. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool of bij mijn paard Falcao (zoals de voetballer!) en ben ik met mijn vrienden vaak te vinden op festivals.

Sinds 1 mei 2019 ben ik werkzaam bij PD personeel in Breda. Hier ben ik begonnen als junior recruiter en intussen al weer een tijdje werkzaam als accountmanager. In mijn functie ben ik op zoek naar mensen die de ambities hebben om verder te groeien in hun carrière of simpelweg op zoek zijn naar een nieuwe stap in de installatietechniek.

Mijn doel hierin is om mensen verder te helpen in hun ontwikkeling en een duidelijk pad schetsen van de mogelijkheden. Ik vind het erg belangrijk om te werken vanuit de kandidaat, maar daarnaast hebben wij ook een goede band met onze klanten waardoor we precies weten wat er speelt bij de bedrijven waar we ook onze mensen te werk stellen. Zo kunnen we een glashelder advies geven over verschillende bedrijfsculturen, arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

In deze tijd is het lastig om overzicht te houden omdat je op elke hoek van de straat een nieuwe baan kunt vinden, maar wil jij eens een kijkje achter de schermen alvorens je een nieuwe baan aanneemt? Dan drink ik graag een kop koffie met je om nader kennis te maken. Met ons netwerk kunnen we maatwerk leveren op jouw wensenpakket!

 

Collega's van Sifra Koek