Sebastianos Triantafillidis
Amersfoort

Mijn naam is Sebastianos Triantafillidis, ik ben 27 jaar geboren in Heraklion op Kreta. Toen ik vier jaar oud was verhuisden mijn ouders, broer en ik naar het mooie dorp Epe, waar ik nu nog steeds woon. In mijn vrijetijd ben ik dagelijks te vinden in de sportschool, veel bezig met zelf ontwikkeling, gezondheid (mentaal en fysiek) en besteed ik veel tijd aan vrienden en familie.

Vanaf 1 februari 2023 ben ik werkzaam bij PD Personeel als accountmanager. Samen met mijn collega’s doelen wij erop om werkgeluk te creëren voor zowel werknemer als werkgever. Dit doen we door behoefte inventarisaties te doen vanuit beide partijen en hier in een zo passend mogelijke match samen te brengen. Dit is een traject waarin wij beide partijen volledig begeleiden en altijd met een ondernemende en creatieve geest naar een zo goed mogelijk resultaat streven.

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging bij een nieuwe baan? Of ben je opzoek naar iemand die een nieuwe uitdaging aan wil gaan? Aarzel dan niet om contact op te nemen met mij of een van mijn collega’s!

Collega's van Sebastianos Triantafillidis