Robert te Riele
Robert te Riele PD personeel
Machinebouw & industrie

Wat leuk dat je op mijn profiel kijkt. Zoals je ziet heet ik Robert te Riele en ben ik vanuit kantoor Alkmaar verantwoordelijk voor de unit machinebouw & Industrie.

Al ruim 20 jaar ben ik werkzaam in technische personeelsbemiddeling en heb ik diverse functies mogen bekleden. Mijn drijfveer is om dagelijks de combinatie van mens, techniek en commercie zo goed mogelijk met elkaar te verbinden. Ieder mens is uniek, iedere functie is anders wat dus maatwerk vereist om uiteindelijk een optimale samenwerking te realiseren.
Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het aansturen en ondersteunen van technici/collega’s, creëren van nieuwe kansen maar bovenal mensen werkplezier bezorgen.

Als geboren Haarlemmer ben ik uiteindelijk in Beverwijk terecht gekomen waar ik samen met Judith woon. Van de vier kinderen (2 bonus) woont er nog eentje thuis maar ook dat is een kwestie van tijd. In mijn vrije tijd ben graag aan het fietsen (mountainbike/racefiets), bezoek ik regelmatig concerten of theaters en tegen een hapje eten buiten de deur zeg ik zeker geen nee. Kortom hard werken afwisselen met leuke activiteiten.

De arbeidsmarkt is altijd in beweging en biedt altijd kansen! Voel je vrij om mij te benaderen, voor een advies of een helpende hand. Samen kom je verder.

Collega's van Robert te Riele