Peter Dorsman
Bouw & Infra
Machinebouw & industrie

Met een weids uitzicht over de bollenvelden woon ik in Anna Paulowna, samen met Ilse en onze drie kinderen, op de voor mij één van de mooiste plekken in onze omgeving. Als natuurliefhebber ben ik veel op het strand, in het bos of onze tuin te vinden. Daarnaast zaalvoetbal ik met collega Leroy.

Sinds 2008 ben ik al werkzaam voor PD personeel. Begonnen als junior accountmanager en inmiddels verantwoordelijk voor het kantoor Bouw & Infra. In mijn rol ondersteun ik het team in hun dagelijkse werkzaamheden en heb ik ook een actieve bijdrage in het proces. De meeste energie krijg ik van leuke mensen die ik mag helpen aan een nieuwe stap in hun carrière. Dit is gekoppeld aan een gevarieerde klantengroep die ik regelmatig bezoek om de samenwerking te bevorderen.

Een van de leukste factoren van ons werk is het helpen van mensen aan een nieuwe baan. Een baan heeft veel impact op iemands leven dus we zijn ons er van bewust dat iemand hier goed over nadenkt en onze adviserende rol van grote waarde is. Wil je een vrijblijvend advies over de ontwikkeling van je loopbaan en eens dieper ingaan op de mogelijkheden die er momenteel voor je zijn? Je bent van harte welkom, we adviseren je graag.

Collega's van Peter Dorsman