Mike van Roermund
Amersfoort

Ik ben Mike van Roermund, 27 jaar, geboren en getogen in Rotterdam en nu samenwonend in het mooie Utrecht. In mijn vrije tijd ga ik graag tennissen, of leuke dingen doen samen met mijn vriendin. Tennissen doe ik niet op een heel hoog niveau, maar ik ben wel erg fanatiek en hou niet van verliezen.

In mei 2019 ben ik bij PD gestart in de functie van recruiter. Mensen omschrijven mij als eerlijk, zorgzaam en recht door zee.

Bij PD personeel ben ik verantwoordelijk voor het recruitment van nieuwe professionals. Daarbij vind ik het leuk om ook de opdrachtgevers te bedienen en daarmee in staat te zijn vraag en aanbod goed op elkaar te kunnen afstemmen. Ik heb oprechte interesse in jou als kandidaat en daar ligt mijn kracht. Vanuit die positie kunnen wij samen de arbeidsmarkt verkennen.

Of je nu een Projectleider, Monteur of Werkvoorbereider bent ik help je graag aan een nieuwe uitdaging. Als professional in de installatietechniek heb je de opdrachtgevers voor het uitzoeken, maar hoe besluit je met wie je om tafel gaat? Hoe weet je of een bedrijf bij jou past? Ik weet goed wat er speelt in de markt en door jouw wensen te vertalen naar de culturen binnen de verschillende bedrijven ben ik goed in staat om je te helpen met het kiezen van een bedrijf dat bij jou past!

Wil je vrijblijvend met mij in gesprek? Neem dan contact met mij op. Ik zorg ervoor dat de koffie klaar staat.

Collega's van Mike van Roermund