Max de Bruijn
Breda

Ik ben Max de Bruijn, geboren en woonachtig in Tilburg, waar ook mijn passie voor Willem II vandaan komt. Ik ben al jaren trouw fan en bezoek alle thuis- en veel uitwedstrijden. Naast Willem II ga ik graag naar festivals en ga op reis. In mijn vrije tijd geniet ik op zijn tijd van een lekker biertje op het terras met vrienden.

Deze gezelligheid trek ik op het werk graag door. Ik werk sinds mei 2017 bij PD personeel waar ik elke dag met veel plezier aan de slag ga. Dit komt mede door mijn fijne collega’s bij deze mooie club. Ik ben als recruiter begonnen om mijn kennis binnen de installatietechniek te verbreden en nieuwe mensen te leren kennen. Op dit moment ben ik accountmanager en ben ik bij het gehele traject van een detachering betrokken. Van het vinden van kandidaten, eisen en wensen in kaart brengen tot het vinden van de juiste match. Dit vind ik erg leuk om te doen en als ik genoeg energie uit mijn werk kan halen, dan ga ik geen uitdaging uit de weg. Mensen zien mij als een gedreven, enthousiaste teamspeler die communicatief vaardig is en goed kan luisteren. Ik pas mezelf zeer snel aan binnen een nieuwe omgeving en blijf mezelf ontwikkelen.

Denk jij wel eens na over jouw toekomst binnen de technische sector of iets vergelijkbaars? Vervul jij momenteel een functie die jij over een aantal jaar niet meer zou willen vervullen? Dan kom ik graag met jou in contact. Ook ik ben zoekende geweest naar de rol die ik graag zou willen vervullen. Het spreken van vele mensen, het uitwisselen van gedachten en kennis van de markt maken mij tot de accountmanager + recruiter die ik nu ben.

Collega's van Max de Bruijn