Martijn Bouwman
Back Office

Martijn Bouwman, woonachtig in Hoorn, vader van 2 tienerdochters. Voetbalfan, zelf iedere zondag op het veld alsmede in de stadions als supporter. Groot Formule1 fan, ieder jaar ook te vinden bij een circuit op de F1-kalender. Wekelijks meerdere malen op de racefiets of mountainbike. Naast het actieve een echte bourgondiër, levensgenieter, familieman en ondernemend.

Sinds 1997 ben ik werkzaam in de arbeidsbemiddeling en met name gespecialiseerd in de detachering van technisch kaderpersoneel. Het vak detacheren eigen gemaakt binnen een groot landelijk concern, waarna PD personeel mij heeft benaderd als compagnon in 2005. Binnen PD personeel actief geweest binnen diverse vakgebieden en specialismen, waaronder de werktuigbouwkunde en elektrotechniek in Alkmaar,  oprichting van Bouw & Infra,  Internationale projecten en CPS professionals op Schiphol. Vanaf 2018 is mijn rol binnen PD personeel verschoven richting de algehele operationele aansturing van de organisatie en de daarbij behorende organisatieverandering naar de toekomst.

Als bedrijf kenmerkt “PD personeel” zich als warm, sociaal en een betrokken organisatie, waarbij de persoonlijke benadering centraal staat. Het is ook een kernwaarde van onze organisatie het “wij” gevoel uit te stralen, zowel naar onze interne- als naar onze externe collega’s.

Collega's van Martijn Bouwman