Marleen Houtenbos
Bouw & Infra

Samen met mijn twee prachtige dochters woon ik in het rustige maar mooie Zijdewind. Heerlijk op de ruimte en veel natuur om ons heen.
Het liefst ben ik met mijn dochters op het strand of in de natuur maar ook sporten is een mijn grote passies, van boksen, hardlopen tot fitness, elke keer gaan tot het uiterste en het beste halen uit mijzelf. Ook hou ik enorm van gezelligheid, ga graag op stap of gewoon lekker thuis met vrienden wijntjes drinken.

Ik ben werkzaam bij PD personeel voor het kantoor Bouw & Infra in Alkmaar als accountmanager. De passie en gedrevenheid welke ik gebruik tijdens het sporten komt goed van pas in mijn werk. Ook hier probeer ik altijd met alles wat ik doe het beste eruit te halen. Het in contact komen met verschillende mensen en bedrijven en hun verhaal is iets wat mijn baan leuk en afwisselend maakt.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen, wil je graag advies over je loopbaan of gewoon eens spreken over waar voor jou eventuele kansen, uitdagingen en of mogelijkheden liggen? Graag nodig ik je dan uit om met mij een kopje koffie te komen drinken.

Collega's van Marleen Houtenbos