Marleen Houtenbos
Bouw & Infra

Samen met Marc en onze twee prachtige dochters woon ik in het mooie Tuitjenhorn. Sporten is mijn grote passie, van boksen, hardlopen tot fitness, elke keer gaan tot het uiterste en het beste halen uit mijzelf. Uiteraard bestaat mijn leven niet alleen uit sporten maar ben ik ook graag onder de mensen. Ik hou enorm van gezelligheid, ga graag op stap of gewoon lekker thuis wijntjes drinken met familie en vrienden.

Sinds kort ben ik werkzaam bij PD personeel voor het kantoor Bouw & Infra in Alkmaar als accountmanager. De passie en gedrevenheid welke ik gebruik tijdens het sporten komt vaak goed van pas in mijn werk. Ook hier probeer ik altijd met alles wat ik doe het beste eruit te halen. Het in contact komen met verschillende mensen en bedrijven, hun verhaal is iets wat mijn baan leuk en afwisselend maakt.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen, wil je graag advies over je loopbaan of gewoon eens sparren over waar voor jou eventuele kansen, uitdagingen en of mogelijkheden liggen? Graag nodig ik je dan uit om met mij een kopje koffie te komen drinken.

Collega's van Marleen Houtenbos