Maria Sotiriadou
Back Office

Mijn naam is Maria en ik ben samen met mijn vriendin Rachel woonachtig in Alkmaar.

Ik heb Griekse en Russische roots, ben geboren in Griekenland maar heb sinds m’n 5e in Eindhoven (de gekste) gewoond. In november 2021 ben ik verhuisd naar het wat rustigere Alkmaar.

Voordat ik bij PD ben begonnen heb ik ervaring opgedaan als HR-medewerker bij Wam Denim. Daar ben ik bezig geweest met zowel werving en selectie, personeelsplanning en administratieve taken. Ook stond ik iedere dag klaar voor uiteenlopende vragen van collega’s. Bij PD ga ik me meer focussen op recruitment; het succesvol matchen van de juiste kandidaat met een bijpassende functie. Binnen de huidige arbeidsmarkt is het een uitdaging die ik wil aangaan, maar ook het begeleiden van nieuwe collega’s en klaarstaan voor alle vragen maakt mijn werk waardevol.

Ik ben een grote concertliefhebber, van pop tot rock. Verder vind je me regelmatig in de bios, en hou ik van een lekker hapje en drankje. Ook ga ik graag op reis om kennis te maken met nieuwe culturen.

Ben je geïnteresseerd in een van onze vacatures, ben je in voor een praatje of kan ik je ergens mee helpen? Dan kan je altijd contact opnemen!

Collega's van Maria Sotiriadou