Manon Smal – Rameau
Back Office

Mijn naam is Manon Smal-Rameau en ben sinds 2018 met veel plezier werkzaam bij PD personeel. Begonnen als Management Assistente en nu werkzaam als Manager van de afdeling Finance & Support.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn man Ruben en dochter Sophie. Ook fitness ik om fit te blijven en heb lieve vriendinnen om leuke activiteiten mee te ondernemen. Mijn man en ik zijn beide Netflix verslaafd dus tips voor goede series zijn altijd welkom.

Samen met mijn collega’s van de afdeling Finance & Support in Alkmaar staan wij klaar voor het MT, de collega’s op onze kantoren, onze gedetacheerde medewerkers en onze opdrachtgevers. Nadat een medewerker via onze accountmanagers geplaatst wordt komen wij in beeld voor alle administratieve processen. Alle niet commerciële activiteiten worden bij ons op de afdeling allemaal geregeld.

Wij zorgen ervoor dat onze collega’s bijgestaan worden in alle ondersteunende werkzaamheden zodat zij zich kunnen richten op het matchen van de kandidaten en opdrachtgevers. Verder zorgen wij ervoor dat het MT optimaal ondersteund wordt en beantwoorden wij vragen van medewerkers en opdrachtgevers.

Collega's van Manon Smal – Rameau