Laura Janssen
Breda

Ik zal mezelf eens even voorstellen: Mijn naam is Laura Janssen. Ik ben trotse moeder van een hele leuke zoon (Levi), een enthousiaste harde werker en ik sta altijd positief in het leven. Ik vind het leuk om met mensen in contact te komen en ze te enthousiasmeren of met ze te sparren als het even niet zo lekker gaat. Verder ben ik een echte bourgondiër en vind ik een terrasje pakken ook erg leuk!

Ik ben sinds september 2018 begonnen aan een nieuwe uitdaging bij PD personeel. Ik ben hier begonnen als ondersteuning van de administratieve werkzaamheden en kreeg dit al snel onder controle. Ik kwam erachter dat ik het ook leuk vind om met kandidaten en onze medewerkers in contact te blijven. Ik bezoek als fieldmanager regelmatig onze medewerkers om te kijken hoe het gaat op de werkvloer en te evalueren of alles naar tevredenheid verloopt. Ik draag er zorg voor dat we weten wat er bij onze medewerkers speelt en bij bijzonderheden tijdig wordt bijgestuurd.

Bij mij ben je als medewerker in goede handen en ik kom graag met nieuwe mensen in contact. Je kunt mij of mijn collega’s altijd benaderen en eens langskomen voor een vrijblijvend gesprek. Hopelijk zie ik je snel!

Collega's van Laura Janssen