Kjeld Makelaar
Amersfoort

Ik ben Kjeld Makelaar en ben woonachtig in de Vinex-wijk Leidsche Rijn, een nieuwe stadswijk net buiten het centrum van Utrecht.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden zoals gamen of het bezoeken van festivals, bij voorkeur in de zomer. Tijdens mijn jeugd heb ik gehockeyd bij MHC Fletiomare, maar sinds 2 jaar heb ik dat ingeruild voor fitness in de sportschool.

Sinds februari 2019 ben ik begonnen bij PD personeel, in de functie van Recruiter met als belangrijkste taak het werven van technische talenten die toe zijn aan een nieuwe carrièrestap!

Als ik een spreuk zou moeten kiezen die mij het beste samenvat zou ik gaan voor: ‘Niet lullen, maar poetsen!’.

Dagelijks houd ik mij bezig met het vinden en binnenhalen van techneuten die een carrièreswitch willen maken. Daarvoor maak ik gebruik van diverse kanalen en sociale media, waaronder LinkedIn. Vooral de uitdaging om in deze krappe arbeidsmarkt goede en beschikbare talenten te winnen, vind ik geweldig! Ik ben werkzaam op het kantoor in Amersfoort.

Dus mocht je eens benieuwd zijn naar jouw mogelijkheden op de huidige arbeidsmarkt of een loopbaanadvies wensen dan kom ik (of een van mijn collega’s) graag met jou in gesprek.

Collega's van Kjeld Makelaar