Kayoma Brussen
Amersfoort

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel. Ik zal mij direct even voorstellen. Mijn naam is Kayoma Brussen,  een lastige naam om te onthouden, maar de meeste kennen de naam wel van de Braziliaanse band Kaoma- Lambada.  De Braziliaanse roots heb ik niet, maar heb wel een stukje DNA meegekregen uit Nederlands- Indië.

Ik houd dan ook van lekker Aziatisch eten, ben een familie- en vrienden mens en heb een passie voor reizen. In mijn vrije tijd ben ik ook veel op terrasjes te vinden of festivals. Een kijkje nemen in de sportschool zit er ook wel wekelijks in.

Begin 2017 heb ik de stap richting de arbeidsbemiddeling gemaakt. Ik houd van contact met mensen, luisteren en adviseren, het uitpluis- en zoekwerk en iemand te kunnen helpen de stap te maken naar een nieuwe baan!

Zodoende kwam ik bij een technische partij terecht waar ik 2 jaar als Recruiter heb gewerkt voor zowel de elektro- als de installatietechniek voor de regio Gelderland en Utrecht.  Gedurende het tweede jaar ben ik als Accountmanager aan de slag gegaan. Deze ervaring heb ik in september 2020 meegenomen naar PD personeel waar ik nu weer in de techniek werk in een 360 graden rol.

Zo houd ik mij dagelijks bezig met het searchen, contacteren en binden van technici. En om deze technici aan een mooie vaste baan te helpen behouden wij uiteraard goede en warme contacten met onze opdrachtgevers in de techniek.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen de markt? Nieuwsgierig naar wat andere partijen jou eigenlijk te bieden hebben en hoe jij je kan ontwikkelen? Dan mag je altijd vrijblijvend contact opnemen!

Collega's van Kayoma Brussen