Jeffrey van Gils
Amersfoort

Leuk kennis te maken! Mijn naam is Jeffrey van Gils en ik woon sinds een half jaar samen met mijn vriendin in het bruisende Utrecht, waar ik ook mijn studieperiode heb doorgebracht. Ik ben er dan weliswaar niet opgegroeid, maar durf het onderhand wel mijn ‘stadsjie’ te noemen.

In mijn vrije tijd vind ik het enorm leuk om me bezig te houden met koken. Zo heb ik sinds een paar maanden een grote barbecue aangeschaft om mijn keuken een stukje uit te breiden. Uiteindelijk doe je het allemaal voor het eten en dit doe ik dan ook graag samen met mijn vrienden. Daarnaast hockey ik samen met een aantal maten bij de Hockeyclub Leusden waar wij dit seizoen weer lekker actief zijn. Ons beste spel laten wij natuurlijk zien in de derde helft!

Per 1 november 2021 ben ik actief als Accountmanager Installatietechniek voor PD personeel. Dagelijks houd ik mij bezig met het begeleiden van techneuten bij een nieuwe stap in hun carrière! Wil jij samen met mij kijken wat de toekomst in de installatietechniek je te bieden heeft? Dan kom ik graag met je in contact!

Collega's van Jeffrey van Gils