Hans Verheijen
Breda

Ik ben Hans Verheijen en woonachtig in Tilburg. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met fitness en sporten algemeen. Daarnaast hou ik er ook van om leuke dingen te doen met mijn vrienden en mijn vriendin.

Sinds 1 oktober 2018 ben ik werkzaam bij PD personeel te Breda als recruiter / accountmanager. Hiervoor ben ik 10 jaar werkzaam geweest in de autobranche als verkoopadviseur. Ik vond dit steeds minder leuk omdat er veel veranderd was binnen de branche waardoor het stukje aandacht voor de klant steeds minder werd. Gelukkig kan ik die aandacht voor onze relaties en potentiële kandidaten wél geven bij PD personeel. Het is geweldig om elke dag opnieuw maatwerk te kunnen leveren.

Ik kom graag met nieuwe kandidaten in contact. Ik breng samen met jou je wensenpakket in kaart, om de juiste invulling te kunnen geven aan het vervolg van je loopbaan. Met bedrijven ga ik ook graag om tafel om nader kennis te maken, inhoudelijk de cultuur, vacatures en organisatiestructuur in kaart te brengen en de werkwijze af te stemmen. Zo kan ik als ambassadeur voor mijn relaties naar buiten en de perfecte match maken tussen kandidaat en opdrachtgever!

Collega's van Hans Verheijen