Gert van Assen
Amersfoort

Ik ben Gert (dertiger), getrouwd en 2 pracht stel kinderen. 18 jaar gewerkt bij AFAS Software in Leusden. Na het afronden van mijn MBO Internationale Handel ben ik op mijn 19e gestart met werken. Mijn jeugd veelvuldig buiten doorgebracht met mijn vriendjes, iets wat tegenwoordig niet meer van deze tijd is, met al de digitalisering om ons heen. Vanaf mijn 5e jaar altijd gevoetbald en sinds 4 jaar hiermee gestopt en nu actief in de Footgolf. Daarnaast ben ik 3x per week te vinden in de sportschool.

Sinds november 2018 mij verder verdiept in het vinden en binden van mensen en organisaties. En gestart in de rol van Recruiter bij PD personeel. Nu na enkele maanden werkzaam te zijn, ben ik Accountmanager. Verantwoordelijk voor mijn opdrachtgevers en de kandidaten die hier worden geplaatst. Regelmatig contact met hen, houdt de band warm en zo weet ik wat er speelt!

Zit je dus alweer een tijdje in je comfortzone (heb ik ook gezeten) en heb jij hulp nodig om hier uitgetrokken te worden, dan help ik jou graag. Niets moet, alles mag! En heb je na ons gesprek niet het juiste gevoel, dan ga je verder met de orde van de dag.

Collega's van Gert van Assen