Dennis Hofman
Profielfoto van Dennis Hofman
Breda

Mijn naam is Dennis Hofman, 28 jaar en woonachtig in Spijkenisse. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in de sportschool te vinden en kijk ik graag naar voetbal. Daarnaast ben ik sinds kort bezig met het opzetten van een eigen bierbrouwerij samen met een vriend en proberen we stap voor stap meer naam te maken in onze regio.

Van origine kom ik uit de horeca/ hotellerie, waar je voor mensen altijd op maat gemaakte service verleend en zo goed mogelijk probeert te voorzien in de behoeftes van de gast. In de recruitment wereld werkt dit niet heel anders. Zelf vind ik het dan ook belangrijk om altijd diepgang in een gesprek te zoeken met de kandidaten en opdrachtgevers, om er zo achter te komen wat hij of zij nu écht zoekt. Het mooiste aan dit beroep is dat als je iemand bij een bedrijf kan plaatsen en diegene ook echt op zijn plek zit en het naar zijn zin heeft.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, of nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op, zodat wij samen kunnen kijken wat het beste bij jou past.

Collega's van Dennis Hofman