Daniel Vogelezang
Breda

Ik ben Daniel Vogelezang, iets boven de 40 en woonachtig in Waalwijk (Wolluk!). Ik ben in 2010 getrouwd en samen hebben wij 2 kinderen, een zoon en een dochter. Inmiddels maken ook een hond, een kat en zelfs een konijn deel uit van ons gezin. Ik ben een muziekliefhebber en speel sinds mijn schooljaren met dezelfde vrienden in een band, waarin ik zing en gitaar speel. Daarnaast ben ik een echte bourgondiër en houd ik van lekker eten en gezelligheid. Ik maak zo nu en dan ook nog graag tekeningen/cartoons van collega’s, vrienden en familie en houd van een flinke dosis humor!

Sinds 2008 ben ik werkzaam bij PD in Breda. Ik kwam uit de uitzendbranche en zocht meer verdieping in/met relaties, het wensenpakket van medewerkers en kandidaten Daarnaast was ik altijd geïnteresseerd in de diverse culturen op de werkvloer, functie inhoud en de match tussen werknemer en opdrachtgever. Ik ben begonnen als accountmanager en ben sinds 2013 verantwoordelijk voor het team in Breda in de rol van business manager. Ik heb een geweldig team van enthousiaste mensen om mij heen verzameld, waar ik dagelijks met plezier mee samenwerk en de afgelopen jaren vele successen mee heb gevierd. Bovendien staat er inmiddels een prachtig netwerk van duurzame relaties. Met onze energieke werkwijze verwachten wij dit nog jaren voort te zetten en uit te bouwen!

Bij PD personeel werken gevoelsmensen, die oprechte interesse hebben in elkaar en onze externe collega’s. Wij hechten dan ook grote waarde aan de persoon achter het cv, een langdurige duurzame relatie en oprechte manier van handelen. Onze beste referenties zijn onze eigen medewerkers. Om maatwerk te kunnen leveren, zorgen wij voor een uitgebreid voortraject en grondige begeleiding. Jij hebt zelf de regie, wij adviseren je bij de diverse mogelijkheden op basis van jouw wensen en vaardigheden. Wil jij ook deel uit maken van een hechte club die zowel intern als extern voor elkaar klaarstaat? Spreekt deze cultuur je aan? Neem dan gerust eens contact met mij op om nader kennis te maken!

Collega's van Daniel Vogelezang