Verwijder alle filters Toegepaste filters:
Geen vacatures gevonden

PD personeel detacheren

Geen geschikte kandidaat gevonden?

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u op deze pagina niet of helemaal geen geschikte kandidaat tegenkomt. Wij publiceren niet al onze beschikbare kandidaten of mogelijke kandidaten waar wij mee in gesprek zijn. Bent u geïnteresseerd in onze aanpak neem dan contact met ons op via onderstaande button of bel ons op 072 - 527 90 70

Ik wil graag extra hulp

Technisch personeel nodig?

PD Personeel is h├ęt technisch detacheringsbureau als u als organisatie een partner zoekt om uw technische vacatures in te vullen. PD personeel, technisch detacheringsbureau is het werving & selectie bureau dat gespecialiseerd is in het detacheren van middelbaar (HBO) en hoger (WO) opgeleid personeel voor werkgevers voor het invullen van vacatures techniek. Heeft u tijdelijk extra professionals nodig voor een project of bent u op zoek naar een nieuw talent om uw team voor een langere periode te versterken dan bent u bij ons als technisch detacheringsbureau aan het juiste adres.

Technisch detacheringsbureau

Voor het invullen van uw offshore vacatures, maritieme vacatures en vacatures elektrotechniek, vinden wij het als technisch detacheringsbureau belangrijk om een goede samenwerking aan te gaan en ons te verdiepen in de vacatures en het bedrijf waar onze kandidaten gaan werken. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat wij de juiste professional vinden voor uw offshore vacatures, maritieme vacatures en vacatures elektrotechniek. Indien u ons als technisch detacheringsbureau als partner kiest voor het invullen van technische vacatures, zal u dit in nauwe samenwerking doen met een account manager die alle kandidaten voor uw offshore vacatures, maritieme vacatures en vacatures elektrotechniek uitgebreid zal toetsen alvorens hem of haar aan u voor te stellen. Op deze manier spreekt u alleen de kandidaten die voldoen aan het door ons gezamenlijk opgestelde profiel.

Gespecialiseerd in technisch personeel

Naast bovengenoemde vacatures zijn wij als technisch detacheringsbureau tevens gespecialiseerd in het invullen van ICT vacatures, vacatures bouwkunde en vacatures werktuigbouwkunde. Wij nemen het gehele werving en selectie proces voor u uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsvoering. Indien u uw ICT vacatures, vacatures bouwkunde of vacatures werktuigbouwkunde onderbrengt bij PD Personeel technisch detacheringsbureau heeft u een degelijke partner in handen voor het vinden van de juiste werknemers. Wij werken als technisch detacheringsbureau op basis van detachering en payrolling. Zoekt u hulp bij het invullen van ICT vacatures, vacatures bouwkunde of vacatures werktuigbouwkunde neem dan vandaag nog contact met ons op!