Detacheringsbureau techniek

MichielVliekTechnisch personeel wordt steeds schaarser en om de gewenste talenten te binden aan een organisatie zal er meer nodig zijn dan alleen een goede beloning. Door dagelijks contact te onderhouden met een actief netwerk van beschikbare technisch specialisten kunnen wij u ondersteunen bij het invullen van openstaande posities. Wij zullen samen met u naar een passende oplossing uitkijken om invulling te geven aan uw HR vraagstuk. PD personeel is een gespecialiseerde detacheringsbureau in de techniek voor hoger opgeleid technisch personeel. Met een brede expertise in diverse technische sectoren als bouwkunde, elektrotechniek, civiele techniek en werktuigbouwkunde weten we als geen ander wat er komt kijken bij detachering voor functies in de techniek.

 

Wij gaan graag met u in gesprek om te zien hoe we voor elkaar van betekenis kunnen zijn. Met veel kennis en ervaring van de verschillende vakgebieden in techniek, spreken we als detacheringsbureau de taal van zowel werkgever als werkzoekende.

 

Detachering in techniek voor de meest uiteenlopende disciplines

Of het nu gaat om een technische detachering in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek, internationaal of nationaal wij vinden de juiste persoon. Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van de diverse vakgebieden, branches en specialismen binnen techniek waarvoor wij de detachering verzorgen. Ook kunt u heel eenvoudig een kijkje nemen tussen ons uitgebreide aanbod van vacatures en beschikbare kandidaten. U vindt er diverse kandidaten voor langere termijn of op projectbasis. PD personeel is een detacheringsbureau techniek met een landelijke dekking waarbij samenwerking een kernwaarde is. Daarnaast kunnen wij invulling geven aan elke andere uitdaging op HR vlak.

 

Tevreden? Dan blijft u gewoon!

Het doel van PD personeel is het invullen van uw HR vraagstuk waarbij onze specialisatie het detacheren in de technische sector is. Bij PD personeel is het mogelijk om binnen het wettelijke kader invulling te geven aan uw HR vraagstuk.

Wilt u meer weten over onze aanpak of heeft u andere vragen? Bel of mail dan met één van onze kantoren. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via de telefoon 072 – 527 90 70