PD personeel

Informatie PD personeel


PD personeel is gespecialiseerd in het detacheren van ambitieuze technici op mbo-, hbo- en/of universitair niveau. Gedrevenheid, flexibiliteit en loyaliteit kenmerken PD personeel. PD personeel streeft steeds naar een optimale toegevoegde waarde voor alle betrokkenen. Wij zetten onze opdrachtgevers en medewerkers centraal in onze dienstverlening.

 

Persoonlijke benadering

PD personeel gelooft in een persoonlijke eerlijke, enthousiaste benadering. Onze Account Managers spreken de taal van de opdrachtgevers en de gedetacheerde medewerkers door regelmatig op de werkvloer aanwezig te zijn. Alleen op deze manier is het mogelijk adequaat in te spelen op de specifieke vragen en behoeften van opdrachtgevers en gedetacheerde medewerkers. Detacheren is een vak en bij PD personeel staat hierin de mens centraal.

 

Dienstverlening

De dienst die PD personeel levert is het bemiddelen van technisch gekwalificeerd kandidaten naar een arbeidsrelatie die overeenkomt met de behoefte van de opdrachtgever en technisch specialisten. Dit betekend dat wij flexibel zijn in de arbeidsverhouding die men met elkaar aan wil gaan. Diensten die wij kunnen aanbieden zijn: detachering, detavast, project detachering, outsourcing, interim trajecten, werving & selectie, payrollen en het bemiddelen van ZZP’ers. Onze toegevoegde waarde is ons netwerk en de kennis van de vakgebieden waarin wij onze diensten verlenen. Ons streven is een duurzame relatie waarin wij transparante en klantgerichte oplossingen bieden.

 

Werkwijze

PD personeel heeft als missie een aantoonbare toegevoegde waarde leveren bij de bemiddeling van medewerkers en het invullen van vacatures. Dit doen wij door een gedegen kennismaking om te zetten in duurzame relaties. Het nagaan van referenties en een goede intake waarbij afspraken SMART gemaakt vinden wij hierbij erg belangrijk. Wij gaan verder in een stuk loopbaanbegeleiding, projectmanagement en het aanbieden van vaste contracten.

 

Certificeringen

PD personeel is NEN 4400-1 gecertificeerd. Dit keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Op basis van de huidige wetgeving lopen deze partijen het risico dat zij aansprakelijk worden gesteld voor verplichtingen uit arbeid die door de uitlener of (onder)aannemer niet zijn voldaan. Bedrijven met het dit keurmerk worden periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen uit arbeid, waardoor het risico voor de inlener en uitbesteder van werk wordt beperkt.

PD personeel is in het bezit van een VCU certificaat. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en komt voort uit VCA. VCA is er voor aannemers en richt zich op: veiligheid, gezondheid en milieu. Bij VCU gaat het om veiligheid en gezondheid. Het is een procedure voor de certificering van het VG-beheersysteem.

 

PD personeel

PD personeel is gespecialiseerd in de sectoren; elektrotechniek, werktuigbouwkunde, civiele techniek, bouwkunde, technical sales en installatietechniek.

 

Kantoren

PD personeel Alkmaar B.V.   tel. 072 -527 90 60

PD personeel Bouw & Infra B.V.   tel. 072 – 527 90 71

PD personeel Breda B.V.   tel. 076 – 548 21 00

PD personeel Amersfoort B.V.  tel. 033 – 465 66 02