CPS professionals, Schiphol

CPS professionals: maximale inzet van ons allemaal

Als bedrijf kun je nog zoveel goede plannen en ideeën hebben: zonder de juiste mensen ben je nergens. Bij CPS professionals weten we dat als geen ander. Ons bedrijf is ontstaan door een samenwerking tussen twee detacheringsbureaus: PD personeel en Esler. Samen hebben we jarenlange ervaring op het gebied van projectmanagement, detachering en het vinden van personeel. Vanuit CPS werven we toezichthouders op de locatie Schiphol. En zijn we altijd op zoek naar mensen die net zo gedreven en enthousiast zijn als wijzelf.

The Base

 

Contact CPS professionals

tel.: 020 799 16 10

mail: info@cpsprofessionals.nl

Adres: Evert van de Beekstraat 104, Kamer 130, 1118 CN Schiphol

 

Toezichthouder civiele techniek

Nergens is civiele techniek zo belangrijk als op de grootste luchthaven van Nederland. De plek waar jaarlijks miljoenen reizigers doorheen stromen. Waar passagiers wegen berijden, auto’s parkeren en talloze voorzieningen gebruiken. Een dynamische omgeving die schreeuwt om toezichthouders civiele techniek die onderscheidend en onder druk kunnen werken. En die graag betrokken willen zijn bij projecten van riolering en fundering tot landingsbanen en toegangswegen. Neem voor meer informatie een kijkje op de website van CPS professionals.

 

Toezichthouder werktuigbouwkunde

Airco’s, sprinklerinstallaties, loopbanden, liften, gemalen en pompen: geen enkel systeem kent geheimen voor jou. Met jouw onderscheidende aanpak van projecten en je vermogen om zelfs onder grote druk creatief te denken, ben jij de toezichthouder werktuigbouwkunde waar iedere luchthaven van droomt. En CPS professionals dus ook.

 

 

Toezichthouder bouwkunde

Als toezichthouder bouwkunde schrik jij nergens voor terug. Een terminal gebouw herinrichten, een bagageruimte aanpassen of horecafaciliteiten bouwen: het zijn unieke gebouwen en unieke uitdagingen waarvoor jij graag de mouwen opstroopt. Met je creatieve en eigen aanpak weet je ieder project onderscheidend te maken. Daarom hopen we dat je CPS professionals komt versterken.

 

Toezichthouder elektrotechniek

Wifi-netwerken, alarmsystemen, omroepinstallaties, brandmelders of (energiezuinige) verlichting in terminals en langs runways: als toezichthouder elektrotechniek klinken zulke projecten jou als muziek in de oren. Dan wordt het tijd om te solliciteren op een vacature elektrotechniek op de grootste luchthaven van Nederland. Bij CPS professionals hebben we altijd plek voor moderne en creatieve toezichthouders. Mensen die zelfs onder grote druk het hoofd koel houden.