CPS professionals Schiphol

CPS professionals – Werken op Schiphol

 

CPS professionals is ontstaan door een samenwerking tussen twee detacheringsbureaus: PD personeel en Esler. Samen hebben we jarenlange ervaring op het gebied van projectmanagement, detachering en het vinden van personeel. Vanuit CPS professionals werven we technische professionals op de locatie Schiphol. En zijn we altijd op zoek naar mensen die net zo gedreven en enthousiast zijn als wijzelf.

 

 

 

  

  

 CPS staat voor Connecting Professionals op locatie Schiphol. Wij werken vanuit the Base, een kantoor op de luchthaven. Daardoor zitten we dichtbij de projecten en weten we precies welke kennis, ervaring en kunde nodig zijn om de bouw- en vernieuwingsprojecten op Schiphol tot een succes te maken. En dat zijn er heel wat de komende jaren, dus genoeg werk aan de winkel.

 

 

 

CPS Professionals Schiphol

 

Vacatures op Schiphol

Zorgen dat miljoenen passagiers per jaar vlot en veilig naar hun bestemming kunnen reizen. Meewerken aan de meest prestigieuze projecten die je je kunt voorstellen. Dit is werken als technisch professional op Schiphol. Hieronder zie je een selectie van de meest urgente vacatures bij CPS Professionals.

 

Werkvoorbereider elektrotechniek Schiphol

Wil jij aan de slag als werkvoorbereider elektrotechniek en verantwoordelijk zijn voor unieke nieuwbouw projecten op het Schiphol terrein? Heb je daarnaast een grote passie voor techniek? 

In deze functie werk je nauw samen met de opdrachtgever en een team van technische vakspecialisten en werk je mee aan het ontwerp, realisatie, onderhoud, beheer en exploitatie van de technische installaties op de luchthaven. Tijdens de realisatie van complexe nieuwbouw projecten op de luchthaven verzorg je oplossing op maat met de nodige aandacht voor veiligheids-, security en wettelijke voorschriften. 

 

Toezichthouder bouwkunde Schiphol

Ben jij een toezichthouder of opzichter bouwkunde en toe aan een nieuwe stap in je carrière? Dan is de luchthaven misschien wel jouw droombestemming. 

Horeca, winkels, vertrekhallen, pieren… De terminal van een luchthaven is een wereld op zich. Een plek die constant vraagt om verbetering en aanpassing. Om nieuwbouw, interieurbouw en verbouw. Zeker de grootste luchthaven van Nederland kan daarom niet zonder toezichthouders. Iets voor jou?

 

Uitvoerder elektrotechniek Schiphol

Onderhoud en beheer van de infrastructuur (ET) op Schiphol vormen steeds vaker een onderdeel van grote (meerjarige) contracten. Maak jij deze complexe projecten graag simpel en overzichtelijk? Met je technische vaardigheden, maar vooral ook je communicatieve skills? Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor werkzaamheden die aan of in de omgeving van het elektra netwerk en bijbehorende installaties worden uitgevoerd. Je werkt op Schiphol in een bijzondere omgeving regelmatig aan Schiphol eigen installaties. 

 

Werkvoorbereider werktuigbouw Schiphol

Als werkvoorbereider zorg je er niet alleen voor dat de juiste materialen op het juiste moment beschikbaar zijn. Je verzorgt ook de complete werkvoorbereiding en fungeert als vraagbaak voor klant, leverancier en collega’s. Je bent de schakel tussen engineering en uitvoering op de luchthaven.

 

Voor een overzicht van alle vacatures op Schiphol ga je naar de website van CPS Professionals

 

Kennis maken?

Omdat wij zo dicht mogelijk bij onze mensen en de projecten op de luchthaven willen zijn, vind je CPS Professionals in het dynamische gebouw:

 

The Base

Kamer 130

Evert van de Beekstraat 104
1118 CN  Schiphol

 

info@cpsprofessionals.nl
020 799 16 10