Consultant detachering Alkmaar

Goed nieuws!

We hebben het druk bij PD personeel Bouw & Infra B.V. in Alkmaar! Reden genoeg dus om versterking te zoeken in de vorm van een consultant detachering.

Deze versterking zoeken wij in de vorm van een consultant die ons gaat helpen om de groei van de afgelopen jaren voort te zetten.

 

Ons team bestaat uit 4 personen met allemaal hun eigen specialiteit, inbreng en karakter. Gezamenlijk zorgen wij dat onze kandidaten een nieuwe of misschien wel eerste stap in hun loopbaan kunnen maken. Dit doen wij in de specialisaties bouwkunde en civiele techniek met kandidaten vanaf MBO tot Universitaire scholing.

 

Kortom; leuk werk in een nog leuker team!

Iets voor jou?

 

Deze vacature is per direct invulbaar

In overleg: 32 – 40 uur per week

Locatie: Alkmaar, Noord – Holland

 

Wie zijn wij?

PD personeel is een informele, laagdrempelige organisatie. Je hebt hierdoor gemakkelijk contact met al je collega’s en de directie. Loop je ergens tegenaan? Geen probleem, er is altijd een iemand die je kan bijstaan met kennis en ervaring. We bemiddelen voornamelijk in de techniek en hebben een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers. Door onze persoonlijke aanpak binden we kandidaten aan onze organisatie waardoor we allemaal collega’s zijn.

 

Wat ga je doen:

Kandidaten in de technische markt zijn al jaren schaars. Het is aan jou om op zoek te gaan naar bijvoorbeeld de werkvoorbereider nieuwbouw of de projectleider renovatie voor onze opdrachtgever. Juist vanwege de schaarste zie jij dit als een fantastische uitdaging. Het zou mooi zijn als je beschikt over een groot netwerk en kennis hebt van het recruiten via social media zoals Linkedin en Facebook. Uiteraard kun je ook gebruik maken van andere media om de juiste kandidaat te vinden.

 

Je vindt het leuk om met de kandidaten in gesprek te gaan om hun motivatie helder te krijgen.

Wat zoeken ze precies? Waar worden ze blij van? Is het de ideale kandidaat voor onze opdrachtgever?

Dat ga jij achterhalen!

 

Om de juiste kandidaat te vinden stel je zelf vacatureteksten op. Jij vertaalt de wensen van de opdrachtgever in pakkende teksten voor onze online vacatures. Je plaatst deze op onze website, de verschillende jobboards en natuurlijk social media.

 

Hier houdt het echter niet op. Wanneer je een kandidaat hebt geplaatst volg je de ontwikkeling en voortgang van deze medewerker. Je bezoekt ze regelmatig op locatie en hebt daardoor ook nauw contact met onze opdrachtgevers.Uiteraard weet je deze bezoeken ook commercieel te benutten maar met jouw charisma gaat dat waarschijnlijk vanzelf.

Door een grote mate van vrijheid eigen ondernemerschap zul je al snel verantwoordelijkheid krijgen en pakken

 

Je hebt:

·         Een afgeronde HBO opleiding;

·         Uitgebreide kennis omtrent het werven via social media;

·         Enige werkervaring als recruiter of consultant in de arbeidsbemiddeling (in de techniek zou helemaal mooi zijn);

·         Een brede interesse;

·         Een flexibele instelling;

·         Een gezonde dosis humor;

·         Uitstekende communicatieve vaardigheden.

 

Sollicitatieprocedure

Ben jij de persoon die wij zoeken? Vertel mij waarom en stuur je cv inclusief motivatie naar: Peter.dorsman@pdpersoneel.nl of bel mij op 072 – 527 90 71

Onze contactpagina: PD personeel Bouw & Infra B.V.

We gaan graag met je in gesprek om te kijken of onze wensen op elkaar aansluiten.

 

<<Interne vacatures